Kultaaminen

Lehtikulta on hyvin ohueksi taottua kultaa. Kullan paksuus on vain noin 0.00009 mm. Taottu lehtikulta on leikattu 80 mm x 80 mm kokoisiksi kulta-arkeiksi, jotka on siirretty paperiarkin päälle. Arkit on koottu 25 arkkia käsittäväksi vihkoksi, jota kutsutaan kirjaksi. Kulta on kiinnitetty paperiin prässäämällä. Tavallisesti yksi kultapaketti muodostuu 10 kirjasta.

Kullan pitoisuus ilmoitetaan karaateissa. Mitä korkeampi on karaattipitoisuus, sitä puhtaampaa ja tummempaa kulta on. On kuitenkin huomattava, että kullan mukana oleva kupari saattaa tummentaa esimerkiksi 22 karaatin kullan ilmassa olevien epäpuhtauksien seurauksena. Täysin puhtaan kullan pitoisuus on 24 karaattia. Yleisimmin hautakivissä käytetään joko 22 tai 23 karaatin kultaa.

Kultaamiseen käytetään yleensä siihen tarkoitettua lehtikultaliimaa. Kultaamisessa voi käyttää apuna sivellintä ja kultauskumia.

Tuotekategoriat

Kaivertaminen

Kemikaalit

Hionta

Kiventyöstötyökalut

Muuta

Käyttöesimerkit

Ota yhteyttä

Tarvitseko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä.

Voit kysyä lisätietoja tuotteisiimme tai palveluumme liittyen lomakkeen kautta tai soittamalla suoraan numeroon (03) 8737 360

0
    Tilauskori
    Tilauskorisi on tyhjä.Siirry katsomaan tuotteita