Käyttöesimerkit

Jos valmiissa hautakivessä tai pöytätasossa on halkeamia.

Suosittelemme hiushalkeamiin Akepox 1005:sta. Jos halkeamia paljon, niin suositeltavaa, että kiveä lämmitetään (60 °C) ennen liiman käyttöä, että liima menee syvemmälle ja tällöin myös kivi on hiottavissa jo 3h jälkeen.

Isompiin halkeamiin ja koloihin Akepox 5000 sarjaa tai Everclear 500 sarjaa.

Jos valmiissa hautakivessä tai pöytätasossa on lohkeama.

Suosittelemme käytettäväksi tuotteita Everclear 300/510, AKEPOX 5010 tai Akelux korjaussalkkua. Näillä saa halutessaan tehtyä läpinäkyvän paikan tai jos haluaa paikan sävyn vastaavan kiven sävyä, niin voi sekoittaa liimaan sopivaa väriainetta. Jos liimaan sekoittaa tämän lisäksi pieniä määriä kyseisen kiven kivirouhetta/jauhetta, niin paikkausta tuskin edes huomaa.

Pitäisi kiinnittää metallia tappikkiinnityksellä kiveen.

Akepox 3000 on ratkaisu, jos halutaan, että metallin voi vielä joskus saada irti (notkistuu lämmittämällä) tai jos liiman pitää olla nopeasti kuiva.
Jos tarkoituksena on saada metallit pysymään kivessä ikuisesti, niin silloin suositellaan hieman hitaammin kuivavaa Akepox 2030 liimaa.
Sisätiloissa voi myös käyttää Kiviliima 1000 -sarjan liimoja tai kiviliima MS76:sta.

Pitäisi kiinnittää pesuallas kivitasoon.

Akenova Rocket 200 on paras vaihtoehto tähän tehtävään. Erinomainen tarttuvuus, lyhyt (noin. 20 min) kuivamisaika ja vahva liiman teho tekevät käytöstä helppoa.

Kivilaattapinnoilla kalkkia ja likaa.

Haponkestävät kivilaadut: Ensin poistetaan kalkki Akemin Acid Cleanerilla ja tämän jälkeen rasva ja lika Akemin Intensive Cleanerilla. Jatkossa kivipintojen kuntoa kannattaa ylläpitää Akemin Disinfectant Cleanerilla, ettei sama tilanne pääse uusiutumaan.
Ei haponkestävät kivilaadut: Ei haponkestävillä kivilaaduilla on erityisen tärkeää ylläpitää pintojen kuntoa jatkuvasti. Mutta jos kivipinnat ovat päässeet huonoon kuntoon, niin ainoa keino tässä tapauksessa on käyttää Akemin Stone Cleaneria ja erittäin paljon mekaanista työtä eli harjaamista. Jatkossa ylläpitoa kannattaa tehdä Akemin Crystal Cleanillä.

Kaiverrettu teksti tai hakattu kuva kivessä menee sateella tummaksi ja ei siksi erotu.

Kivi kannattaa käsitellä Akemin Stain Repellent Nano Effect suoja-aineella. Tämän jälkeen vesisade ja kosteus ei pääse imeytymään, vaan vierii pisaroina pois kiven pinnalta. Suoja-aine ei myöskään sisällä värinvahventaja-aineita, joten kivi säilyttää alkuperäisen värinsä.

Tuotekategoriat

Kaivertaminen

Kemikaalit

Hionta

Kiventyöstötyökalut

Muuta

Käyttöesimerkit

0
    Tilauskori
    Tilauskorisi on tyhjä.Siirry katsomaan tuotteita