Lisätietoja yrityksestämme

Arotech haluaa olla yrityksesi pitkäaikainen kumppani. Haluamme myös varmistaa varmoilla toimituksillamme ja luotettavilla tuotteillamme työsi onnistumisen laadukkaasti aikataulussa.

Arotech on Kiviammattilaisen Kumppani

Arotech on toimittanut joustavasti ja luotettavasti kivityökaluja sekä tarvikkeita kivialan ammattilaisille jo vuodesta 1991 lähtien.

Perustamisestaan lähtien Arotech on tarjonnut korkealuokkaisia ja kestäviä tuotteita kivenjalostukseen. Ajatus laadusta sekä nopeista ja varmoista toimituksista ovat edelleen Arotechin tärkeimmät valtit. Nopeasti tarvittavat tuotteet, esimerkiksi kaiverrusteipit, lehtikulta ja yleisimmät hiomakivet, toimitamme suoraan varastostamme. Varastotoimituksemme lähtevät normaalisti tilausta seuraavana päivänä – usein jo samana päivänä.

Arotech on osa M. J. Paasikivi Oy:tä, joka on Lahdessa sijaitseva vuonna 1966 perustettu valimoalan yritys. Paasikivi valmistaa pronssiseoksesta valettuja tuotteita kuten kirjaimia, kilpiä, symboleja ja koristeita. Tuotteidemme tärkein käyttökohde ovat hautamuistomerkit.

Ota yhteyttä

Tarvitseko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä.

Voit kysyä lisätietoja tuotteisiimme tai palveluumme liittyen lomakkeen kautta tai soittamalla suoraan numeroon (03) 8737 360

0
    Tilauskori
    Tilauskorisi on tyhjä.Siirry katsomaan tuotteita